Premiera

21 czerwca 2015r. w MCEW Studnia odbył się premierowy występ Przebojowych Warsztatów Musicalowych. Po niespełna półtoramiesięcznej wspólnej pracy młodzi zdolni artyści zaprezentowali swoje talenty  szerszej publiczności. Każdy wykonany przez muzyków utwór  zachwycał słuchaczy swą dbałością, jak i precyzyjnością wykonania. Śpiew grupy wokalnej cieszył uszy, zaś występy grupy choreograficznej cieszyły oczy zgromadzonych. Jednym słowem – widownia nie miała sposobności skarżenia się na nudę. Warto podkreślić, że występujący zmierzyli się ze światowej sławy utworami z musicali takich jak:  Metro, Czarnoksiężnik z krainy Oz, Grease i wielu innych. Nic więc dziwnego, że występ spodobał się publiczności tak bardzo, iż uczestnicy warsztatów zdecydowali się zagrać na bis, co sprawiło ogromną przyjemność wszystkim zgromadzonym. Niebawem kolejne występ „drużyny” Przebojowych Warsztatów Musicalowych! Jak jeszcze tego nie widziałeś szukaj informacji o koncertach!!!